Wednesday 30 July 2014

Την Επίφυση και τα μάτια σας!

Η ραδιενέργεια θα εξοντώσει τους χρήστες των λαμπτήρων “οικονομίας”

"Λάμπες οικονομίας
Ένα ρυπαρό και επικίνδυνο προϊόν βαμμένο πράσινο"

Από την ιστοσελίδα του Χρήστου Μουσουλιώτη


Διαβάστε πόσα μπορεί να επιφέρει στην υγεία μας η χρήση των λαμπτήρων τάχα μου "οικονομίας", τάχα μου οικολογικοί", τάχα μου ακίνδυνοι... λαμπτήρες.

επιδρούν στην επίφυση


Οι απλές λάμπες πυράκτωσης  θα απαγορευθούν σε βάθος χρόνου με βάση οδηγία τής Κομισιόν!


Θα επιτρέπονται (!!!) μόνο:
λαμπτήρες “οικονομίας”, ή “εξοικονόμησης”, ή συμπαγείς λαμπτήρςν φθορισμού
ή ΣΛΦ, ή νέους ηλεκτρονικούς λαμπτήρες.


"Το φάσμα τού μπλε αυτών των λαμπτήρων έχει ΔΥΟ μειονεκτήματα. Το πρώτο που είναι εξαιρετικά σημαντικό σχετίζεται με όργανο τού σώματος, την επίφυση...




Μάλιστα...

Η ομάδα New World Order ξανακτυπά για να μας τρελάνει την ΕΠΙΦΥΣΗ. Ναι είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι ΑΥΤΟΙ βρίσκονται πίσω από την απίστευτη αυτή σκευωρία! ώστε οι λαμπτήρες αυτοί να μας επιβληθούν, ΄με το καλό στην αρχή (είναι σου λένε οικολογικοί(!!!) κι αν δεν πείθεστε με το ζόρι την 1η Ιανουαρίου 2012!

Η NWO έχει κάνει χρήση όλων των σκοτεινών της δυνάμεων για ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ   ΕΠΙΦΥΣΗ. Το φως των λαμπτήρων αυτών επιρεάζει αποκλειστικά εκεί ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΜΑΣ!
 

Ακούστε αν είναι καλά τα αγγλικά σας, τον David Wilcock, αυτό τον καταπληκτικό νεαρό ερευνητή να μας εξηγά τη σημασία που είχε ανέκαθεν για τους κρατούντες, η επίφυση the pineal gland.



Η επίφυση φίλοι μου είναι αν δεν το ξέρατε, η πύλη για την άλλη διασταση. Η ανατομία της επίφυσης είναι παρόμοια με αυτήν της ίριδας του ματιού, γι αυτό και όσοι ασχολούνται με την μεταφυσική (καθ' όλα φυσική για μένα) ξέρουν ότι η επίφυση απότελεί το "τρίτο" μας μάτι!
 
Καταλαβαίνετε τώρα τι συνομωσία διαπλέκεται από Μασόνους, Ιλλουμινάτι και New World Order; Δεν θέλουν να μάθουμε τα μυστικά τους, δεν θέλουν να ξυπνήσουμε, δεν θέλουν να έχουμε επαφή με ότι αυτοί ονομάζουν μεταφυσική διάσταση, δεν θέλουν να έχουμε ελπίδες για το 2012! Αποσιωπούν τους κύκλους στα χωράφια (crop circles) προσπαθώντας να πείσουν ότι τους φτιάχνουν γίηνοι, ότι δεν τρέχει τίποτα, ότι είναι άνευ σημασίας! Οι crop circles τους αποκαλύπτουν, τους χαλούν τα σχέδια για εξόντωση του μισού πληθυσμού και φίμωση του άλλου μισού.
Ακόμη και ίδιος ο εκπρόσωπος των "καλών" Ιλλουμινάτι τους αποκαλεί φασίστες, ναζιστές και επικύνδινους, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. Έουν στο χέρι κυβερνήσεις, πολιτικούς, υπουργούς, πρωθυπουργούς τους τάζουν, τους εκβιάζουν, για να μας υποχρεώσουν να ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ λαμπτήρες “οικονομίας”, ή “εξοικονόμησης”, ή συμπαγών λαμπτήρων φθορισμού ή ΣΛΦ, ή νέων ηλεκτρονικών λαμπτήρων

Δεν θέλουν με τίποτα να περάσουμε στην 5η διάσταση, θέλουν με κάθε τροπο να εμποδίσουν τη μεγάλη αλλαγή που θα επιφέρει στην ανθρωπότητα η 21η Δεκεμβρίου 2012. Είναι ικανοί να εξαπολύσουν σεισμούς με το HAARP, να μας ρίξουν στη δίνη ένός 3ου παγκόσμιου πόλεμου προκειμένου να μας αποσυντονίσουν!
 
Αγοράστε όλους τους παλιούς λαμπτήρες πυράκτωσης και αρμηθείτε την απόφαση τους να μας καταστρέψουν τη δυνατότητα που υπάρχει μέσα μας, κοιμισμένη λίγο, αλλά την έχουμε όλοι για
 
 

No comments:

Post a Comment