Wednesday 30 July 2014

Οι Illuminati τώρα καλά παιδιά και κατηγορούν το New World Order ως Σατανιστές!




O Benjamin Fulford είναι ένας καταπληκτικός τύπος, μάχιμος δημοσιογράφος, που από καιρό τώρα προσπαθεί να ξεσκεπάσει τους New World Order ( Rockfeller, Bush πατέρας, Βασίλισσα της Αγγλίας, Rothschild etc) και τα σκοτεινά τους σχέδια για απόλυτη κυριαρχία στη Γη μέσα από εκφοβισμούς και εκβιασμούς χωρών όπως η Κίνα και η Ιαπωνία με απώτερο σκοπό τον πλήρη οικονομικό έλεγχο της αγοράς.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια ο Benjamin Fulford προσπαθεί να κάνει συμμαχία με το… διάβολο (εδώ εκπροσωπείται από τον Ιταλό ευγενή, εκπρόσωπο των απρόσωπων μέχρι τώρα Illuminati, για να σταματήσει τα… σατανικά σχέδια των NWO! (Δείτε λίγο τη φάτσα του Benjamin Fulford πως κοιτάζει τον «αριστοκράτη» Ιταλό «πρίγκιπα» Illuminati και λες τώρα θα του σπάσει τα μούτρα. Και ο υπερφίαλος «ευγενής» να δηλώνει ότι πρέπει να υπάρχουν «φωτισμένοι» καθοδηγητές για μια… νέα τάξη πραγμάτων!

Του σκύλου η ουρά δεν ισιώνει βλέπετε… ζει ο Βαμπιρ χωρίς αίμα; Δε ζει
ulford vs. Illuminati - part 1





Αυτή η Ιστορική συνομιλία / κατάθεση του Fulford με τον εκπρόσωπο των Illuminati έχει στόχο να ενημερώσει τους πολίτες της Γης για δύο πράγματα:

1. Την Ιστορική στροφή των «αόρατων» μέχρι τώρα Illuminati, της μυστικής αυτής οργάνωσης που από αιώνες τώρα καταδυναστεύει τη Γη αποκρύβοντας από την ανθρωπότητα μυστικά και απόκρυφες δυνάμεις τις οποίες χρησιμοποιούσαν για τον έλεγχο κυβερνήσεων και των ανυποψίαστων πολιτών για να εκτελούν τα σκοτεινά τους σχέδια για τον έλεγχο της Γης.

2. Αυτοί λοιπόν οι λύκοι αποφάσισαν ότι θα αλλάξουν την εικόνα που έχει η ανθρωπότητα γι αυτούς, θα σταματήσουν να ζουν στα σκοτάδια και θα συμπαραταχθούν με τους οργανωμένους πολίτες της Γης για να αντικόψουν τα φοβερά σχέδια του New World Order!
Τους αποκαλούν μάλιστα evil και σατανιστές, φασίστες, που σκοπό έχουν να κάνουν μαζικές εκκαθαρίσεις για τον έλεγχο του πληθυσμού της Γης.

Δεν αμφιβάλλω καθόλου γι αυτό…

Το φοβερό «όπλο» το HAARP που κατέχουν τώρα οι αμερικάνοι έχουν καταντήσει ο φόβος και ο τρόμος της γης. Το HAARP είναι μια τεχνολογία βασισμένη στις έρευνες του επιστήμονα Nicola Tesla (1856 – 1943) με την οποία μπορούν να δημιουργήσουν σεισμούς, τσουνάμι και τυφώνες. Στέλνοντας μεγάλο ποσό μικροκυμάτων στην Ιονόσφαιρα, αυτή σαν σφεντόνα τα ξαναστέλνει στη γη, οπουδήποτε οι ίδιοι θέλουν, σε οποιοδήποτε μέρος της γής και δημιουργείται έτσι υπερθέρμανση των πετρωμάτων με αποτέλεσμα να δημιουργείται σεισμός και 8 και 9 ρίχτερ! (κάτι σαν αυτό που έγινε ας πούμε στην Ιαπωνία…) Ή ακόμη να θερμαίνουν τη θάλασσα δημιουργώντας τυφώνες και τσουνάμι! Κάποιοι λεν ακόμη ότι με το HAARP είναι δυνατό να μοιράσεις τη Γη στα δυο! Τόση δύναμη έχει! Τύφλα να έχουν δηλαδή οι πυρηνικές βόμβες. Μ αυτό, στέλνεις ένα σεισμό 9 ρίχτερ σε οποιοδήποτε πυρηνικό εργοστάσιο και καθάρισες για χρόνια…

HAARP Η τεχνολογία του θανάτου




Τα πράγματα πιστέψτε με είναι πολύ ζόρικα για όλους τους ανυποψίαστους πολίτες που φοβισμένοι, παροπλισμένοι και απελπισμένοι αγωνίζονται για την επιβίωση τους σ ένα πλανήτη που για άλλα έχει φτιαχτεί. Η «ελεύθερη βούληση» του πλανήτη έχει καταντήσει βούληση των λίγων και καταπίεση των λαών. Ο καθημερινός άνθρωπος, χωρίς πιστεύω τρέχει να βιώσει το όνειρο του «life style» που του πλασάρουν από τα media, όνειρο που γίνεται εφιάλτης σ ένα κόσμο που απομυζείται από πολυεθνικές συμπράξεις που μόνο στόχο έχουν την αποχαύνωσή του. Χωρίς πραγματική ενημέρωση, χωρίς ιδανικά φαντασιώνεται πριγκιπικούς γάμους στη μέση του πουθενά…

Όμως τώρα υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ -και δε θέλω χαμογελάκια. Κοιτάξτε για λίγο στο YOUTUBE με ανοιχτή καρδιά, τους κύκλους από σιτάρι και γνωρίστε τη ψυχή σας. Σκεφτείτε, διαλογιστείτε μα κυρίως πιστέψτε πως αυτή η ενέργεια δεν έρχεται σ εμάς από το πουθενά και χωρίς λόγο. Έρχεται γιατί την έχουμε ανάγκη. Έρχεται να μας ξυπνήσει από λήθαργο αιώνων.
Πάντα έρχονταν, μας παρακολουθούν και μας βοηθούν χωρίς να το ξέρουμε για να δουν τι θα κάνουμε την "ελεύθερη βούληση" που μας χαρίστηκε. Ε, φιλαράκια την κάναμε κόλαση, αυτό.

No comments:

Post a Comment