Wednesday 30 July 2014

Είπαμε, ΚΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ θέλουμε πια!

Και πού αλλού θα την βρούμε, παρά στους υπέροχους αυτού κύκλους στα σπαρτα της Γης!



Οκ, τώρα ξέρετε πολλά κι έτσι πρέπει. Πρέπει να τα γνωρίζουμε ΟΛΑ για να μη μας πιάνουν στον ύπνο οι κακοί της Γης. Αυτό θέλουν και αυτό επιδιώκουν: Να μας εκφοβίζουν να μας παραπλανούν, να πιστέψουμε στην απελπισία και το αδιέξοδο που θέλουν να μας καθοδηγήσουν.

Μην τα πιστεύετε, μην απελπίζεστε γιατί έτσι μπαίνουμε στο παιχνίδι τους, τραπεζίτες της Γης, βλαμμένοι Ιλλουμινάτοι, Μασόνοι και μικρομασόνοι, NASA και κυρίως NWOrder Νεοταξίτες και άρπαγες της Γης.

Εμείς ΔΕ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ, εσείς;

Ο κόσμος ξυπνά μέρα τη μέρα, κλείνει την τηλεόραση και αρνείται τα φαρμακωμένα φαγητά σας και τις λάμπες φθορισμού σας.
Την επίφυση μας θα τη χρειαστούμε ακέραιη για το 2012.

Μπαίνουμε στο YOUTUBE και κοιτάμε αχόρταγα την ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ των κύκλων που μας χαρίζουν απλόχερα οι φίλοι του Γαλαξία:

Αγάπη και συγχώρεση, ακόμη και γι αυτούς τους άρπαγες γιατί… παίζουν το ρόλο τους τόσο καλά ώστε να τους αναγνωρίζουμε και να τους αποφεύγουμε…

Μπαίνουμε στο YOUTUBE και κοιτάμε αχόρταγα την ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ των κύκλων που μας χαρίζουν απλόχερα οι φίλοι του Γαλαξία.

Αφεθείτε στη μαγεία των σχημάτων και των μηνυμάτων τους. Ακόμη κι αν δεν τα καταλαβαίνουμε τα αγκαλιάζουμε και αφήνουμε την Ιερή Γεωμετρία τους να αφυπνίσει τα κέντρα του μυαλού μας, την Επίφυση μας. Τη ΜΑΓΕΙΑ της απλότητας και της καθαρότητας.

No comments:

Post a Comment