Wednesday 30 July 2014

Η πιο επαναστατική πράξη: Οι κύκλοι στα χωράφια!




Και γιατί να μην πιστέψω στην αίσθηση αρμονίας που μου προκαλούν μέσα μου αυτά τα σχήματα στα χωράφια, που είναι ότι πιο πραγματικό υπάρχει στη γη αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να αφήσω αντ’ αυτού τις μίζερες και παραπλανητικές διαστρεβλώσεις των αμερικάνων και της «Παγκόσμιας Κυβέρνησης» ηλιθίων με πρώτο πρώτο το Ροκφέλλερ, τον Μπους πατέρα και όλους τους παρατρεχάμενους να μου κλείσουν το μυαλό;


Χρόνια και χρόνια μας έχουν σε κουτιά τετράγωνα για να φορμάρουν το μυαλό μας ώστε να πάρει αυτό σχήμα και κάθε τι που παρεκκλίνει σε καμπύλη έρχονται ως ειδήμονες να το βάλουν στον… γύψο για να ισιώσει: Η παιδεία τους, τα φαγητά τους, τα φάρμακα τους, τα δάνεια των τραπεζών τους, το αλάθητο της επιστημονικής τους ειδημοσύνης είναι ο κανόνας που έχουν επιβάλει απανταχού για να είναι σίγουροι πως είμαστε καλά μαντρωμένοι!


Η ψυχή μας όμως κοιτάζει έκθαμβη απ το youtube τα σχήματα αυτά στα χωράφια που φτιάχνουν οι εξωγήινοι και αναθαρρεύει, ονειρεύεται, ανοίγει.
Σχήματα που… δε μπορούν πια οι διάφοροι επιτήδιοι να τα εξαφανίσουν, ή να μας εμποδίσουν να τα χαζέψουμε. Προσπαθούν μέσα από δηλώσεις και παραπλανητική καθοδήγηση να μας κάνουν να πιστέψουμε για το αντίθετο, να πιστέψουμε ότι κάποιοι μας εξαπατούν, ότι δεν είμαστε ισορροπημένοι αν πιστεύουμε στα μηνύματα αυτά. Πώς… σίγουρα όποιοι κι αν κρύβονται πίσω από αυτά είναι δυνατό να θέλουν να μας παρασύρουν, να μας υποδουλώσουν, να μας κυριαρχήσουν! Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, μας εφιστούν την προσοχή ότι αν έχουν την ίδια… εξέλιξη με μας με βάση το Δαρβινικό μοντέλο, σίγουρα κρύβουν μέσα τους τις ίδιες βάρβαρες τάσεις και την ίδια γήινη επιθετικότητα!

Τη γήινη επιθετικότητα που επικαλείστε κύριοι «φωτισμένοι», εσείς μας την καλλιεργήσατε σιγά σιγά με δόσεις εθισμού μέσα από τον έλεγχο, τις θρησκείες και την τρομοκρατία που επιβάλατε στον πιο όμορφο πλανήτη του Ηλιακού αυτού συστήματος! Εκμεταλλευτήκατε στο έπακρο τον γήινο «νόμο» της ελεύθερης βούλησης» και οι δολοπλοκίες και οι θεωρίες σας για την τάξη και την ασφάλεια μέσα από το χάος που εκπροσωπείτε, βρήκαν εύφορο έδαφος στις τρομαγμένες ψυχές των ανθρώπων.
Ο καταναλωτισμός και η αφθονία/στέρηση που επιβάλατε είναι ένα από τα ισχυρά σας όπλα. Το ίδιο και οι κομμένες ραμμένες στα μέτρα σας εκκλησίες και οργανισμοί εκφοβισμού που σκαρώσατε αλλοιώνοντας τα πραγματικά μηνύματα των πνευμάτων - οδηγών που ενσαρκώθηκαν κατά καιρούς για  να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στην ταλαίπωρη ανθρωπότητα. Οικειοποιηθήκατε και διαστρεβλώσατε τα πάντα!

Και το ίδιο ακριβώς θα προσπαθήσετε να κάνετε με τα σχήματα αγάπης και συμπαράστασης και ΕΛΠΙΔΑΣ που εμφανίζονται στα χωράφια όλης της γης.

Αμ, δε! Αυτά είναι η πιο επαναστατική πράξη επί γης και δε μπορείτε να την κλείσετε σε μπουντρούμια, ούτε να την ελέγξετε!

No comments:

Post a Comment