Tuesday 12 August 2014

2012 και τα μυστικά που δε θέλουν να ξέρουμε! 21/3/ 11

Άκουσε εδώ για την αλλαγή που θα φέρει η ευθυγράμμιση των πλανητών ή μάλλον η μέρα που ο γαλαξίας «the milky way” θα ολοκληρώσει τον κύκλο των 26,000 ετών γύρω από τον εαυτό του! Η ενέργεια που θα διαχυθεί σε όλο τον γαλαξία (η δική μας γειτονιά στο σύμπαν δηλαδή) θα είναι διαφορετική και θ' επιφέρει σιγά σιγά αλλαγές στο DNA μας.

2012 Event Horizon: (1) Prophecies and Science of a Golden Age, by David Wilcock



 Απ ότι φαίνεται δεν είμαστε μόνοι μας στον γαλαξία αυτό… Υπάρχουν πολύ πιο προχωρημένοι εξωγήινοι (ε, ναι τελικά) και δεν θέλουν να μας καταστρέψουν, ούτε να μας κατασκοπεύσουν. Ξέρουν πολύ καλά και τι κάνουμε και τι σκεπτόμαστε, όπως και ξέρουν ότι τα κάναμε ρημαδιό εδώ πέρα. Υπάρχει όμως ένας «θείος νόμος» βάσει του οποίου δεν μπορούν να παρέμβουν άμεσα στην εξέλιξη του πλανήτη αν δεν είναι έτοιμος. Μας δίνουν πληροφορίες για να μας καθοδηγήσουν, όπως τα απίστευτης ακρίβειας τεράστια σχήματα που εμφανίζονται ξαφνικά στα χωράφια και που κανένας γήινος δεν θα ήταν ικανός να φτιάξει. Στο τέλος του 2ου μέρους των youtube που έχω μαζέψει πιο κάτω, υπάρχει μια αναφορά και ερμηνεία αυτών των σχημάτων που είναι από μόνη της αρκετή για να συνειδητοποιήσει και ο ποιο δύσπιστος σκεπτικιστής τι γίνεται…)

Και ακολουθώντας ένα «θείο» σχέδιο –το λέω θείο γιατί έτσι συνηθίζουμε να λέμε αυτή την ενέργεια που δημιούργησε και διέπει τα πάντα γύρω μας, μέσα μας κι έξω μας. Και απ ότι φαίνεται, το 2012 είναι καθοριστικό για όλο το γαλαξία τον «δικό μας». Ήρθε η στιγμή που θα αναβαθμιστούμε όλοι. Η συχνότητα της ενέργειας που θα απελευθερωθεί θα αλλάξει τη συνειδητότητά μας, το DNA μας, που δεν είναι κάτι δικό μας μόνο. Έχουμε το DNA του γαλαξία, (αυτό δηλαδή που έχουν κι άλλοι εξωγήινοι οργανισμοί) και αυτό είναι που θα αναβαθμιστεί και θα μας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τη συνειδητότητά μας και τις δυνατότητες που «κρύβονται» μέσα μας, όπως 6η αίσθηση, εξωσωματικά αστρικά ταξίδια, διαίσθηση, κατανόηση, συγχώρεση, αγάπη. Όσοι μπορέσουμε θα ολοκληρώσουμε την εξάρτηση μας από το προηγούμενο κάρμα για να μπορέσουμε ν ακολουθήσουμε… Η «Δευτέρα παρουσία» είναι αυτό ακριβώς, η αποκάλυψη της δυνατότητας της ανθρώπινης ψυχής.

Θα γίνουν, ήδη γίνονται διάφορες «καταστροφές» κι ανεξήγητα φαινόμενα, όπως ο ξαφνικός θάνατος πουλιών ή η «αυτοκτονία» ψαριών που οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν. Η υπερθέρμανση του πλανήτη (που δεν οφείλεται στη μόλυνση της ατμόσφαιρας), είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει σε όλο το πλανητικό μας σύστημα. Όλα αλλάζουν, όλα μεταμορφώνονται και αυτό, με κορύφωση την 21η Δεκεμβρίου 2012 θα καταλαγιάσει σιγά σιγά τα επόμενα 2 χρόνια.


Με λίγα λόγια, ζούμε μια απίστευτη και συναρπαστική εποχή και είμαστε εδώ για να τη δεχτούμε και να κατανοήσουμε τους εαυτούς μας πρώτα πρώτα και την όλη διαδικασία στη συνέχεια.

Οι τραπεζίτες, οι κυβερνήσεις οι εκκλησίες και οι ιλλουμινάτι της εξουσίας μας έχουν αποπροσανατολίσει κρύβοντας μας την αιώνια αλήθεια και μας έχουν υποδουλώσει ώστε να δουλεύουμε γι αυτούς και να φοβόμαστε το κάθε τι. Επηρεάζουν τα μυαλά μας, την υγεία μας το μυαλό μας για να μας κρατούν υπόδουλους χωρίς χαρά και ελπίδα και να εξαρτιόμαστε από τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν (βλ. μαζικοί εμβολιασμοί κατά επιδημιών που αποδείχτηκαν φούσκες…)

21/3/2011



No comments:

Post a Comment