Saturday 9 August 2014

Έχουμε νέους κύκλους, κάθημερινά cropcircle connector

Να ένας ιστοχώρος στον οποίο μπορείτε να γραφτείτε (πρέπει και για να τους ενισχύσουμε) γιατί πραγματικά οι άνθρωποι είναι μπροστά, είναι ερευνητές και παθιασμένοιμε την αλήθεια. Καταγράφουν, Μελετούν και μοιράζονται με την Ανθρωπότητα τις αλήθειες τους, τις αλήθειες μας...


(με δεξί κλικ και ανοιξτε νέο παράθυρο)
.

Με το που θα εμφανιστεί νέος κύκλος κάπου στη Γη, πέφτει σύρμα και e mail και είστε αμέσως ενήμεροι. Έχουν καταγραμμένους και αναλυμένους σχεδόν όλους τους κύκλους που άρχισαν από το 1990 να γίνονται πιο συγκεκριμένοι. αλλά κυρίως με το έμπα του 21ου αιώνα.

Το τελευταίο μέιλ που πήρα προχθές έχει καταγραμμένους 4 νέους κύκλους!
26,27.28.29 και 30 του Ιούνη. Οι circle makers μας στέλνουν όλο και πιο συχνά μηνύματα για να μάθουμε, να καταλάβουμε και να πάψουμε να στρουθοκαμηλίζουμε.

Είναι Εξωγήινοι, είναι σαφώς πιο προχωρημένοι από μας και μας νοιάζονται, μας καθησυχάζουν. Θα μου πείτε ΓΙΑΤΙ; Τί τους ενδιαφέρει τι περνάμε εδώ στην κόλαση Γη;

Αν κρίνουμε ως γήινοι, τότε θα τους δούμε καχύποπτα (έτσι λειτουργούμε στον πιο όμορφο πλανήτη και να μην τους ενδιαφέρει -έχουμε και μια ψωροπερηφάνια άλλο πράμα, κάτι σαν τους Έλληνες ας πούμε…)

Αν κρίνουμε ως άνθρωποι, ως υπό ανέλιξη πλανήτης, θα καταλάβουμε πως μας νοιάζονται, χρόνια τώρα, αιώνες μας παρακολουθούν και μας βοηθούν να μεγαλώνουμε. Μας δίνουν σιγά σιγά πληροφορίες για όλα όσα «ανακαλύψαμε» και θέλουν να διαβούμε όσο πιο «ανώδυνα» γίνεται, όσο πιο πολλοί το κατώφλι της 5ης διάστασης! Τότε θα καταλάβουμε γιατί αφού θα... απολέσουμε τη ματαιοδοξία που φέρνει η άγνοια που μας σκοτείνιαζε τα μυαλά και την ΕΠΙΦΥΣΗ!

Φιλάκια σε όλους

ΥΓ νάτος και νέος κύκλος που εμφανίστηκε στο Allington, nr Devizes, Wiltshire. Reported 28th June. ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!


(με δεξί κλικ και ανοιξτε νέο παράθυρο)

No comments:

Post a Comment