Tuesday 12 August 2014

Οι φίλοι του Γαλαξία!


Έχουμε ένα δεδομένο αδιαμφισβήτητο: Οι κύκλοι από σιτάρι που εμφανίστηκαν στα χωράφια της Γης είναι τόσο τέλεια κατασκευασμένοι και με πολλαπλά μηνύματα που αφορούν την ανθρωπότητα, που όποιος πιστεύει ακόμη ότι κάποιοι τα κατασκευάζουν για πλάκα, φοβάμαι ότι στρουθοκαμηλίζει. Αν γνωρίζεις λίγο από κατασκευές και σχέδιο, αντιλαμβάνεσαι αμέσως πως, είναι αδύνατο, με την τεχνολογία που διαθέτει η Γη, είναι πρακτικά αδύνατο να κατασκευαστούν μέσα σε μια νύχτα και χωρίς να καταστραφούν τα γύρω σπαρτά!

Φτιαγμένοι εκεί, στα χωράφια έχουν φωτογραφηθεί και μελετηθεί από ομάδες ερευνητών οι οποίοι τους ερμηνεύουν με τις γνώσεις που διαθέτει η ανθρωπότητα. Η NASA και οι επίσημες κυβερνήσεις των ΗΠΑ και Αγγλίας, προσπαθούν απεγνωσμένα να στρέψουν την προσοχή μας αλλού. Αν μπορούσαν, ευχαρίστως θα τους εξαφάνιζαν! Έλα όμως που είναι τόσοι πολλοί και τόσο μεγάλοι που είναι πρακτικώς αδύνατο. Το μόνο που μπορούσαν ήταν να απαγορέψουν από τα επίσημα Media να αναφέρονται συχνά σε αυτούς! Ακόμη ένας λόγος λοιπόν να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτούς!

Τα σχήματα, καθόλου τυχαία, μας μεταφέρουν εδώ και δυο δεκαετίες, μηνύματα για τις αλλαγές που έρχονται, είτε αυτές αφορούν το DNA μας, είτε αφορούν την επήρεια των πλανητών και του Γαλαξία. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ, μας καθησυχάζουν, μας εμψυχώνουν και εξηγούν όλα όσα το τρισδιάστατο μυαλό μας αδυνατεί να εξηγήσει.
Ξέρουν πως έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας και ενσάρκωση την ενσάρκωση, αντί να καθαρίζουμε με το κάρμα μας, το μπλέκουμε και το φορτώνουμε άλλα τόσα. Και το χειρότερο, αιχμάλωτοι των αναγκών μας για υλική κατανάλωση και εκφοβισμένοι από τους «άρχοντες» της Γης έχουμε φτιάξει μια ασπίδα «προστασίας» που λειτουργεί ως παρωπίδες για να μην κοιτάζουμε την αλήθεια….


No comments:

Post a Comment