Tuesday 5 August 2014

O BENJAMIN FULFORD ξεσκεπάζει όλους τους αλήτες!

URGENT BEN FULFORD MESSAGE!!! NWO About To Nuke The World With WW3...



O ακτιβιστής Καναδός δημοσιογράφος BENJAMIN FULFORD καιρό τώρα προσπαθεί να ξυπνήσει την ανθρωπότητα από το βαρύ καταναλωτικό λήθαργο. ανέβασε λίγο πριν τα Χριστούγεννα αυτό το βίντεο σαν μια κραυγή ενάντια στους σκοτεινούς εξουσιαστές της Γής.

Θυμίζω προηγούμενα ποστ αναφορά στον  Benjamin Fulford

Οι Illuminati τώρα καλά παιδιά και κατηγορούν το New World Order ως Σατανιστές!

Princess Nakamaru of Japan και η σχέση της με τους "καλούς" Ιλλουμινάτι


Ο Fulford στο βίντεο αυτό λοιπόν κατονομάζει ένα προς ένα όλους τους επικεφαλής του New world order ότι προσπαθούν να τον δολοφωνήσουν γιατί γνωρίζει πολλά για τα σχέδια τους για εξολόθρευση του 80% του πληθυσμού της Γης. Τους γνωστούς   Χένρι Κίσιντζερ (ναι υπάρχει ακόμη και βασιλεύει ως εγκέφαός των NOW)), τον Μπους πατέρα (ο υιός είναι αμελητέα ποσότητα any way), τον «αγαπημένο» μου λύκο Ροκφέλλερ, τους τραπεζίτες βαμπίρ Ροθτσάιλντ (Εβελίν και Νταίιβιντ), τον σατανιστή Πάπα Βενέδικτο, τον Νετανιάχου και όλους τους παρατρεχάμενους που εξουσιάζουν και δολοφονούν όποιον τους σταθεί εμπόδιο στα εγκληματικά τους σχέδια. Η λίστα των θυμάτων τους περιλαμβάνει τους Τζον Κένετυ, τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, τον Τζον Λένον, Μάικλ Τζάκσον, ανθρώπους που ο κόσμος αγάπησε και ακολούθησε γιατί ήθελαν ΕΙΡΗΝΗ και ΑΓΑΠΗ για την ανθρωπότητα.


 Με μεθοδευμένο έλεγχο του νου και της ζωής μας, οι «πεφωτισμένοι»  Illuminati προσπαθούν να εξολοθρεύσουν όσους στέκονται εμπόδιο στην υλοποίηση της ανήκουστης  συνωμοσίας τους. Ξέρω, οι περισσότεροι δεν τα πιστεύετε σας φαντάζουν σενάρια φαντασίας κάποιων βαρεμένων σαν κι εμένα, όμως αν μπείτε στον κόπο να τα ψάξετε στο YOUTUBE και στο   google θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν, αλλά ο τρόπος που μας εκπαιδεύουν και μας «καθοδηγούν» μας στρέφει το κεφάλι αλλού με χαμογελάκια εφησυχασμού. Υπάρχουν όμως ακόμη ευτυχώς, άνθρωποι που με κίνδυνο της ζωής τους αποκαλύπτουν τρομακτικά πράγματα για την κάστα των New world order. Πράγματα που ούτε τα πιο φρικτά σενάρια του Χόλυγουντ δεν μπορούν να διανοηθούν. Ένα μάτσο τρελοί οι “Dark ones” έχουν καταστρώσει σχέδια εναντίον της ανθρωπότητας. Σχέδιο τόσο καλά οργανωμένο που πολύ λίγοι έχουν έστω καταλάβει ότι τα πράγματα είναι στημένα με αποτρόπαια εγκληματικό τρόπο.


Γίνονται πολλά, ένας πόλεμος για τη σωτηρία και την απελευθέρωση της ανθρωπότητας, από τη χαώδη τρύπα που θέλουν σώνει και καλά να μας κρατούν φυλακισμένους. Επαγρύπνηση χρειάζεται και ενημέρωση (όχι βέβαια από το CNN). Ανοίξτε τη συνειδητότητα σας, συντονιστείτε με τη Μάνα Γη. Νιώστε την αλλαγή της, την αλλαγή της ψυχής μας.




No comments:

Post a Comment