Saturday 9 August 2014

The Pineal gland


Οκ, σήμερα μπαίνουμε στα βαθειά νερά, αλλά προηγουμένως θέλω να σας διηγηθώ την πορεία μου μέχρι εδώ.

1. The pineal gland

Πριν περίπου τρια χρονια, έψαχνα στις μαγνητικές τομογραφίες του εγκεφάλου μου να ειδώ τι γίνεται με κάτι πλάκες και μια κίστη που θρονιάστηκε στο κέντρο ακριβώς του εγκεφάλου μου. Όταν είχα ρωτήσει το γιατρό τι είναι εκεί, μου απάντησε πως η επιστήμη ακόμη δεν το γνωρίζει αλλά εικάζεται ότι είναι η ψυχή!

Ωραία, δηλαδή σημαδεμένη απ τη μοίρα μου. Κι αρχίζει η δικιά σου να ψάχνει στο Google που όλα τα γνωρίζει για το κέντρο του εγκεφάλου… Και κανω την πρώτη μου γνωριμία με την Επίφυση, the pineal gland! Τον πιο σημαντικό αδένα του οργανισμού μας. Το ρυθμιστή όλων των ενεργειών του ανθρώπινου σώματος





Με το δεύτερο κλικ πέφτω επάνω σ ένα χαρισματικό νεαρό, τον David Wilckoc που εξηγεί ατο youtube τι ακριβώς αντιπροσωπεύει αυτός ο μικρός αδένας, όχι μόνο για το κορμί μας, αλλά και για όλο τον ανθρώπινο πολιτισμό.





Η Επίφυση λοιπόν έχει σχήμα σαν το κουκουνάρι του πεύκου και εσωτερικά έχει την ίδια κατασκευή με το διάφραγμα του ματιού! Αποτελεί ουσιαστικά το «Τρίτο μάτι»! Τη διεύρυνση της συνειδητότητας, την απόλυτη γνώση και την έξοδο μας σε άλλη διάσταση, την επαφή μας με το θείο -που καμιά σχέση δεν έχει με θρησκείες και εκκλησίες και άλλους παρόμοιους νοσηρούς οργανισμούς… Γιατί όλοι αυτοί οι εξουσιαστικοί και σκοτεινοί τύποι της γης γνωρίζουν τα πάντα για ην Επίφυση και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας κρατούν μακριά από αυτή τη γνώση και την ολοκλήρωση του είναι μας.

Για χιλιάδες χρόνια οι Ιλλουμινάτοι αποκρύβουν και κατακρατούν αυτά τα «μυστικά» μακριά από τον απλό κόσμο, τα χρησιμοποιούν ρυθμίζοντας τις ενέργειες της Γης και φαρμακώνοντας το είναι μας, σπείρουν το χάος και το φόβο, υποκινούν και χρηματοδοτούν πολέμους, επιβάλλουν τραπεζικά συστήματα που αφαιμάσσουν τους πολίτες και σπείροντος τη διχόνοια, διαπράττουν απεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας… μάλιστα.
Οι βασιλικές οικογένειες, οι δυναστείες των γνωστών Ροκφέλερ, Ροθτσάιλντ, Μπους και όλοι αυτοί οι βαμπίρ που κατασκευάζουν και εμπορεύονται φάρμακα όπλα και ναρκωτικά οργανώνουν τη μαζική εξολόθρευση μεγάλου μέρους του πληθυσμού της Γης και οδηγούν τον ανίδεο πολίτη στην οικονομική καταστροφή και στο χάος ώστε αυτοί, με όπλο το φόβο να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα.

Το τελευταίο δε με τις λάμπες οικονομίας είναι τόσο καλά οργανωμένο ώστε να μας μαντρώσουν για τα καλά. Οι λάμπες αυτές επηρεάζουν πρώτα απ’ όλα την επίφυση μας!



No comments:

Post a Comment