Saturday 9 August 2014

Όλα για τους κύκλους και το 2012

Αν θέλετε να το ψάξετε αλλιώς σας συστήνω μια σειρά από YOUTUBE 
για να είστε ενήμεροι. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μη μας πιάνουν στον ύπνο και να μας φοβίζουν οι διάφοροι εχθροί των ανθρώπων (βλ. NWO, Illuminati, Μασόνοι κλπ)



1. Με πρώτο πρώτο τον David Wilcock  ένα νεαρό σύγχρονο ερευνητή που συνδυάζει επιστημονική γνώση και «μεταφυσικά», πνευματικά αν προτιμάτε χαρίσματα και του οποίου οι ερμηνείες ειναι σίγουρα πιο πιστικές από αυτές της NASA...

2012 Event Horizon: Prophecies and Science of a Golden Age, by David Wilcock
Part 1




Στο τέλος του δεύτερου μέρους της παρουσίασης, δίνει πιθανές ερμηνείες των κύκλων στα χωράφια (crop circles).




2. Μπορείτε ακόμη να δείτε την ταινία 2012,  ταινία  που καμια σχέση δεν έχει με καταστροφές αλλά θα μάθετε από διάφορους επιστήμονες, ερευνητές, psychics (άτομα με "μεταφυσικές" δυνατότητες) για τη δική τους ερμηνεία τι σημαίνει για τη γη και για το γαλαξία αυτή η πλήρης στροφή του Γαλαξία γύρω από τον εαυτό του.





3. Για πιο ψαγμένους υπάρχει και αυτή η εξαιρετική ταινία  KYMATICA που αποδίδει τη μυστική ιστορία του πλανήτη και ποιοι την επηρεάζουν για τα δικά τους συμφέροντα. 




4. Υπάρχει ακόμη και η φοβερή μα και τόσο απλή κι αληθινή κυρία Dolores Cannon, υπνωτίστρια πέρα από 30 χρόνια και έχει γράψει 15 βιβλία με τις ανακαλύψεις που φέρνει στο φως. Έχει αναπτύξει μια δική της μέθοδο, επικίνδυνη, γι αυτό και οι άλλοι του είδους δεν μπαίνουν στα πεδία που εξερευνά αυτή και που αφορούν όχι το υποσυνείδητο της παρούσας ζωής, αλλά προηγούμενων ζωών





5. Υπάρχει ακόμη το project Camelot που έστησαν κάποιοι πολίτες της γης που έχουν αφιερωθεί στη ενημέρωση του κόσμου, βγάζοντας πολλά και διάφορα στη φόρα, κυρίως με συνεντεύξεις ανθρώπων που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, πολλές φορές απαγορευμένα από την επίσημη αμερικανική κυβέρνηση (κλικ ΕΔΩ)

6. Σας δίνω εδώ το link για τη σελίδα της Lucy Pringle's crop circle homepage. H Lucy Pringle's χρόνια τώρα φωτογραφίζει και ερευνά το μυστήριο των Crop circles και έχει μαζέψει φωτογραφίες από το 1990 μέχρι και σήμερα. Κύκλους που δεν είδατε ποτέ από την τηλεόραση και τον τύπο γιατί... Η εξουσίες για κάποιο λόγο αποτρέπεουν (το λέω κομψά) την πολλή δημοσιότητα. (κλικ ΕΔΩ)           

Την ευχαριστώ για το υπέροχο υλικό που μοιράζεται μαζί μας ελεύθερα και χωρίς καμιά χρέωση. Δε θα ήταν άσχημα να παραγγέλναμε το ημερολόγιο της ή ακόμη να κάναμε κάποια δωρεά για ενίσχυση. (κλικ ΕΔΩ) 

Αν γουστάρετε να επισκεφτείτε με το Google earth την περιοχή της Νότιας Αγγλίας όπου εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες 5 απανωτά σχέδια κάνετε κλικ ΕΔΩ


γίνετε μέλος σ ένα παθιασμένο  site απ όπου θα σας ενημερώνουν κάθε φορά που εμφανίζεται νέος κύκλος! Στο μέιλ σας, την ίδια μέρα! κάντε κλικ ΕΔΩ


κι ακόμα για να δείτε πιθανές ερμηνείες των κύκλων
CROP-CIRCLES-DECLASSIFIED κλικ ΕΔΩ


Τέλος σας δίνω link για ένα πολύ ενδιαφέρον channel που ονομάζται... UFO TV - κλικ ΕΔΩ) , με φοβερά ενδιαφέροντα και επαγγελματικά φιλμάκια για το θέμα μας

Α, κι αν θέλετε να το διασκεδάσετε, εδώ θα βρείτε ένα πίνακα για να βρείτε το... ζώδιο σας με βάση το ημερολόγιο των 13 φεγγαριών που ανέπτυξαν οι Μάγιας. (Κλικ ΕΔΩ)


Αφού βρείτε το δικό σας σύμβολο, το βάζετε μετά στο Άγιο Google και θα σας βγάλει ένα κατεβατό για το ποιοι είστε και πως θα αλλάξετε! Έχει πολλή πλάκα και... θα ξαφνιαστείτε, είμαι σίγουρη.

Καλή διασκέδαση

No comments:

Post a Comment